Bakery products

Мелла – Брашна за домакинството

Създадохме търговската марка МЕЛЛА, зад която ще откриете над 10 уникални продукта. Всяко от тези брашна е гаранцията, която ние даваме за качеството на изделието и конкурентната цена. В продуктите МЕЛЛА сме вложили всичкия опит натрупан през последните 20 години, до получаването на един завършен и пълноценен продукт, на който всяко домакинство може да разчита.

Labor in a bakery

Брашна за хлебопроизводители

За нуждите на всяко производство, предлагаме висококачествени брашна, които преминават през качествения контрол на лабораторията ни. Това гарантира на нашите клиенти, постоянно качество на брашната и спокойствието, че всяка доставка е без отклонение в органолептичните показатели на продукцията. Предлаганите видове брашна са в разфасовки от 50 кг. и 25 кг.

bakery

Специализирани брашна

Знаем, че производството на баници и тестени закуски има своите специфични особености и за това създадохме селекция брашна, които да отговарят на тези нужди. Тези брашна се отличават с по-висок глутен, добра разтегливост на тестото и по-малка късливост. Всичко това гарантира на майсторите ситничари спокойна работа и висока производителност.